Om Emcomp

Emcomp levererar komponentlösningar, materialsatser och delsystem inom områdena avsäkring och förbindningsteknik. Vi är verksamma i Europa och Asien med försäljningskontor i Sverige, Tyskland och Kina.

 

 

Innovativa och pålitliga produkter har givit trogna kunder inom fem huvudsakliga applikationsområden: telekom, datacenter, förnybar energi och energilagring, tåg och signal samt marina miljöer. En viktig nyckel till framgång är själva produkterna, däribland Emcomps hydraulmagnetiska automatsäkringar. De klarar betydligt större påfrestningar än traditionella termiska dvärgbrytare.

 

Global verksamhet med basen i Sverige


Emcomps huvudkontor finns i Örebro i Sverige och de huvudsakliga marknaderna är Europa och Asien. Med försäljningskontor i Altomünster i Tyskland, Guangzhou i Kina samt Stockholm och Örebro i Sverige har vi ett utmärkt geografiskt utgångsläge för global försäljning och support. Distribution till europeiska kunder sker från Sverige och Tyskland. Kunderna i Asien får sina leveranser via ett distributionscenter i Hong Kong.

 

 

För mer info om Emcomp, läs gärna vår företagsbroschyr ...